Bedankt!

Morgenochtend vroeg vertrekken Harma en ik naar Kos. Om daar voor een week te helpen om de vluchtelingen welkom te heten. Afgelopen dagen stonden dan voornamelijk in het teken van de voorbereidingen.

En in die voorbereidingen hebben we gemerkt dat er veel mensen om ons heen staan en ons steunen en op die manier ook de vluchtelingen.  Ik wil in deze blog met name een paar hoogtepunten vermelden.

Allereerst was er de PostNL pakketservice. We hadden een pakketje gemist wat dringend mee moest naar Kos. En die pas morgen opnieuw aangeboden zou worden. Dus gebeld met PostNL, de situatie uitgelegd. En wat blijkt opeens blijkt er iets mogelijk te zijn wat normaal niet mogelijk is. De postbode kwam ’s avonds nog speciaal voor ons terug. Huld aan PostNL!

Niet te vergeten de vliegmaatschappij die ons gratis extra bagage geeft! En wij dus nu met vier volle koffers op stap kunnen.

Waarmee zijn de koffers gevuld? Met vesten die we de afgelopen week ingezameld hebben. Wat een hoop vesten hebben we gekregen. We hebben ook nog wat medische spullen in de koffer die we op het laatste moment nog van de apotheek en van een thuiszorgorganisatie gekregen hebben. Ook hiervoor heel veel dank.

En niet te vergeten al die mensen die ons financieel gesteund hebben. Er zijn een hele hoop giften binnengekomen bij Stichting Bootvluchteling.

Wij kunnen nu gaan slapen en morgen vroeg opstaan en we zijn blij en dankbaar voor alles wat we gekregen hebben.